REGEN!!!
14 februari 2009 - Coffs Harbour, Australië
Jullie kunnen wat minder jaloers worden, want het regent hier... En niet een beetje. Al 4 dagen flink en dat blijft volgens de berichten ook nog wel even zo! Geen minirokjesweer helaas.. ;-)
Voor degenen die het nog niet weten, inmiddels zijn we compleet met backpacks en gitaar nadat Jimmy op het vliegveld even flink heeft staan schreeuwen. Lekker weer schone onderbroeken enzo.. :-P De eerste week Australie zijn we in Sydney geweest, hele vette stad! We hebben hier alle dingen gedaan die iedereen doet in Sydney, Opera House, Harbour Bridge. Ook een dagje naar de Blue Mountains geweest, was super mooi en gezellig met een grappige Australische gids. Ook de 1e kangaroo gezien! Dinsdagavond zijn we in de bus gestapt naar Coffs Harbour. Na 8 uurtjes rijden kwamen we daar 's ochtends vroeg aan. Sportief als we zijn, zijn we bepakt met 4 tassen en gitaar van de bushalte naar het hostel gelopen (zo ongeveer aan de andere kant van het stadje:S). Coffs Harbour is echt een super mooi plaatsje aan de kust. Geen strandweer, maar toch leuke dagen gehad! Het hostel is waar we slapen is ook erg gezellig, Frank's Zoo begint al in te burgeren.. Vannacht slapen we hier alweer voor het laatst. Morgenvroeg om 5uur ons bed uit:S en dan vertrekken we naar Byron Bay! Daar hebben we erg veel zin in en we zijn van plan om daar een paar weken te blijven en lekker te relaxen!
Surf's up dude!!

We zijn nog steeds jaloers op jullie hoor, ondanks de regen! Zo'n prachtig land, zo'n mooie natuur.
Heerlijk dat jullie weer compleet zijn met jullie backpacks en de gitaar van Jimmy. Wij kunnen ons Jimmy eigenlijk niet echt schreeuwend voorstellen, hoor. Moet hij hier maar eens een keer overdoen :-)
Veel plezier in Byron Bay! En ja, je moet er wel iets voor over hebben om iets te zien, he? Dus vroeg je bed uit hoort daar helaas ook bij.
Have fun together!
Liefs,
Richard & Betty
Complimenten voor de foto's ze zien er echt super uit!
Eindelijk lekker herenigd met bagage :)
Veel plezier in Byron Bay, ondanks het vroege opstaan zal het wel super worden daar! maar ja, als je iets heel erg wil, moet je er ook iets voor doen!
Geniet maar lekker.
Roy.
('t is hier nu half 9 zondagochtend). Leuke foto's! Ik liet net de foto van de kangaroo aan Lars zien, zegt ie: ooohhh, wat een mooie ezel...
Tijd dat we weer eens naar de dierentuin gaan denk ik...
Geniet van Byron Bay!
Dikke kus van ons allemaal!
Groeten en dikke kussen van ons!!
wat is vier dagen regen nou
jullie hebben nog zolang voor de boeg
leuke fotoos,wat een prachtig land
ben blij dat jullie alle spullen hebben
dikke kus en de groetjes aan de kangoeroe
cor en annelies
Nog niet zo lang weg en dan al zo'n geweldige foto's. Dat belooft wat voor de rest van jullie reis. jullie zitten toch niet in de buurt van de bosbranden he? was vorige week op het journaal. heb je ook al een kangoeroe gevangen voor me?
Grtz Sina
Geniet nog maar een tijdje op volgende adres!
Wij volgen jullie reis via de logger.
Groetjes, Sarina en jan
Ter inf, afgelopen week is er voor het eerst in heel lang iemand aangevallen door een haai op Bondi. (Even wat bewustmaking van irrationele angsten en bezorgdheid enzo ;D)
Groet en surf ze,
Pieter
wat een leuke foto's :D super mooi daar!
en leuk om de verhaaltjes te lezen :)
Have fun!
Groetjes Annick
Nog even vlak voor vertrek een laatste groet van ons allemaal. We gaan nu lekker skien!
Denken aan jullie.
Groetjes van ons
Jan, Davide, Manouk Gerben en Rosalinde
Wij zijn nu helemaal uitgedost en gaan zo de stad in en helemaal los op de carnavalse hoempapa muziek! Johanna, met haar overtollige nieuwsgierigheid wil heeeeeel graag toe gevoegd worden aan de maillijst zodat ze ook mag genieten van al jullie verhalen! ([email protected]) Dus nodig haar Godverdepielikis nog aan toe! (Haar woorden, niet de mijne!)
En Hanneke, ik, het is mij; Merel, zit vol spanning om een antwoord te wachten op mijn uberlange mail!! WANT IK MIS JE! Potverpilikis! (Ditmaal wel mijn woorden :P)
Kusje!! En we drinken er een stuk of 10 op jullie :P
Johanna en Merel