Nog 481 uur en 35 minuten... :-P

5 januari 2010 - Byron Bay, Australië

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Om verder te gaan waar we gebleven waren.. Aangekomen in Byron zijn we meteen op zoek gegaan naar een onderkomen. We hebben in de campingwinkel een gloednieuwe tent gekocht. Nog een andere hap uit ons budget, maar dat was het zeker waard. Geen gezeik met gaten, waar grote spinnen door naar binnen kruipen en 100% waterproof:-) Een vriend had een tweepersoons matras over, dus die hebben we op een paar kratjes in de tent gegooid op de camping van The Arts Factory en tadaaa, een onderkomen voor onze laatste paar maandjes in Australie. Het is net een minihuisje, compleet met kerstversiering.
Hier in Byron is niet veel veranderd sinds de laatste keer. Er waren zelfs nog veel dezelfde mensen. Ja, we zijn niet de enigen die verliefd zijn geworden. We zijn dus eigenlijk verder gegaan met waar we mee bezig waren in September. Zon, zee, strand, muziek en wijn. We zullen wat leuke foto's toevoegen, zodat jullie een beetje een idee hebben.
De meeste dingen die we gedaan hebben zijn voor jullie niet zo interessant om te lezen en aangezien we over 3 weekjes al thuis zijn, bewaren we dat voor later! Hebben we dan ook nog wat te vertellen.. Maar natuurlijk wel even de hoogtepuntjes. Jimmy heeft een wekelijkse gig in de Buddha Bar, dat is de bar tegenover de Arts Factory! Elke week een groot succes:-D
We hebben op 12 december Hannekes verjaardag gevierd. Dit was erg gezellig! Vooral omdat vrienden, die we in Alice Springs hadden ontmoet, Harry en Jaanika, als verrassing voor onze neus stonden! Jimmy wist hier al heel lang van, maar had het goed geheim gehouden. Met hen hebben we de afgelopen weken doorgebracht!
Kerst was hier een groot feest. Op kerstavond was er door het hostel een feest georganiseerd, lekker eten en wat live muziek. Op eerste kerstdag zijn we met een hele groep mensen naar het strand gegaan. We hebben hier de hele dag doorgebracht met bbqen, zwemmen en wat wijntjes drinken. Heel raar om zo kerst in de zon te vieren, maar wel erg leuk en gezellig! 2e kerstdag wordt hier niet gevierd en wij waren ook wel een beetje uitgefeest, dus die hebben we lekker relaxt op het strand doorgebracht.
Tussen kerst en Oud&nieuw hebben we met Harry en Jaanika voor twee dagen een auto gehuurd. De eerste dag zijn we naar Wet 'n Wild gereden. Voor de trouwe lezers zal dit bekend voorkomen, want we zijn hier al een keertje eerder geweest! Het is een groot waterpretpark aan de oostkust. Alle soorten en maten glijbanen. We hebben opnieuw 8 uur lang als kleine kinderen rondgerend en een erg leuke dag gehad:) De dag erna hebben we opnieuw een bezoekje gebracht aan Nimbin, de hippies lopen hier nog steeds stoned rond, dus niet veel veranderd.
Het laatste hoogtepuntje was Oud&Nieuw, wederom op het strand gevierd. Niet echt een oud&nieuw gevoel wegens gebrek aan vuurwerk, ze zijn hier een beetje panisch voor bosbranden enzo, en het was 25 graden, maar wel erg gezellig!
Niet echt een spetterend verhaal deze keer, maar we hebben het erg goed naar onze zin! En zoals we al zeiden, nog maar 3 weekjes en dan zien we elkaar weer in levende lijve, dus genoeg tijd om dan bij te praten!

Tot over 3 weekjes! :)

Kerst
Tapasavondje met Dutchies

Roy:
Hee Jim en Hanneke,

Lijkt me idd vreemd om oud en nieuw en kerst te vieren zonder vuurwerk en sneeuw... :)))) Sneeuw hebben we hier in overvloed.. Dus we proberen wel wat te bewaren tot jullie terugzijn, ik zet wel een bakje in de vriezer :)

Geniet nog effe en we spreken ons als jullie terug zijn!!!

Roy .
Richard en Betty:
Ha lieve Hanneke en Jimmy,

Wat een verschil! Zon bij jullie en sneeuw hier!
Doet me denken aan mijn Argentijnse tijd.

Ja we zijn lekker aan het aftellen.
Nog ff en we zien jullie in levende lijve :-) :-)
Dus nog maar even genieten daar voor het echte leven begint:-(

Liefs,
Richard en Betty
annelies sn cor:
hoi lieverds
kan niet wachten tot jullie terug zijn
maar wat hebben jullie een leuke tijd daar
wat hebben jullie een stralend gezicht
tot zometeen
groetjes van cor en mammels en de bende poezen
Jolien:
Hey lui!
Het ziet er echt super gezellig uit daarzo met Kerst! Kan me idd voorstellen dat het toch apart is om met 25 graden kerst te vieren aan het strand in je bikini, maar wel heel relaxed!
Kijken jullie ernaar uit om naar huis te gaan? Hoop jullie gauw weer eens te zien als jullie weer een bietje geacclimatiseerd zijn, be prepared!!!!

Geniet er nog van zolang het kan ;)

Liefs Jolien
martin:
Heeeey jullie 2

hoop jullie weer snel te mogen zien :) geniet er nog van de laatste weken ;)

groetjes Martin
Marcellovic Wendiva Glennmeister en Kiekel:
Hallo jongens..

Hier nog even een laatste berichtje van ons voordat jullie weer terug komen! We vonden het enorm leuk dat jullie nog even gebeld op nieuwjaarsdag! ECHT WAAR!!!!! We verheugen ons al op de 25e maar geniet er nog maar even van zolang het nog kan...

Veel liefs van ons allemaal en tot over een paar weekjes!!!

Marcel Wendy Kiki en Glenn
branko:
5 januari 2010
wordt tijd ockers, we missen je!
Anne Marie:
Ohhhhhh Hanneke and Jimmy Deeeeeeee,

niet te geloven!! Wat klinkt het allemaal weer heerlijk! Wat supergaaf om in Byron Kerst te vieren, wat een contrast met hier! Het sneeuwt hier al zowat drie weken! Zooo leuk om te lezen dat alles goed met jullie gaat, als ik het zo lees verlang ik echt weer terug naar The Arts!! Ik zie dat de huis-tuin-en KEUKEN Python het er ook nog naar zijn zin heeft. Ik zag PASCOE op de foto staan, wie zijn er verder allemaal nog?? Doe iedereen de groeten en neem alsjeblieft even een duik in de Byron Bay zee van mij!!

Heel veel liefs, ook van Elisa!
Geniet van jullie laatste dagen....het is zo voorbij!
Jan en Davide:
18 januari 2010
Lieve Hanneke en Jimmy,

Vandaag, over een week, zijn jullie terug in ons kikkerlandje. Hanneke, ik verklap je even.... je vader verlangt super naar je!!!
Geniet van jullie laatste week!
Tot de 25e in Brussel en alvast een goede reis.

Kus, ook van Jan,
Davide
Merel:
22 januari 2010
Nog maar 70 uur en 45 minuten :D

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: