Gelukkig Nieuwjaar!!!
Om verder te gaan waar we gebleven waren.. Aangekomen in Byron zijn we meteen op zoek gegaan naar een onderkomen. We hebben in de campingwinkel een gloednieuwe tent gekocht. Nog een andere hap uit ons budget, maar dat was het zeker waard. Geen gezeik met gaten, waar grote spinnen door naar binnen kruipen en 100% waterproof
Een vriend had een tweepersoons matras over, dus die hebben we op een paar kratjes in de tent gegooid op de camping van The Arts Factory en tadaaa, een onderkomen voor onze laatste paar maandjes in Australie. Het is net een minihuisje, compleet met kerstversiering.
Hier in Byron is niet veel veranderd sinds de laatste keer. Er waren zelfs nog veel dezelfde mensen. Ja, we zijn niet de enigen die verliefd zijn geworden. We zijn dus eigenlijk verder gegaan met waar we mee bezig waren in September. Zon, zee, strand, muziek en wijn. We zullen wat leuke foto's toevoegen, zodat jullie een beetje een idee hebben.
De meeste dingen die we gedaan hebben zijn voor jullie niet zo interessant om te lezen en aangezien we over 3 weekjes al thuis zijn, bewaren we dat voor later! Hebben we dan ook nog wat te vertellen.. Maar natuurlijk wel even de hoogtepuntjes. Jimmy heeft een wekelijkse gig in de Buddha Bar, dat is de bar tegenover de Arts Factory! Elke week een groot succes![]()
We hebben op 12 december Hannekes verjaardag gevierd. Dit was erg gezellig! Vooral omdat vrienden, die we in Alice Springs hadden ontmoet, Harry en Jaanika, als verrassing voor onze neus stonden! Jimmy wist hier al heel lang van, maar had het goed geheim gehouden. Met hen hebben we de afgelopen weken doorgebracht!
Kerst was hier een groot feest. Op kerstavond was er door het hostel een feest georganiseerd, lekker eten en wat live muziek. Op eerste kerstdag zijn we met een hele groep mensen naar het strand gegaan. We hebben hier de hele dag doorgebracht met bbqen, zwemmen en wat wijntjes drinken. Heel raar om zo kerst in de zon te vieren, maar wel erg leuk en gezellig! 2e kerstdag wordt hier niet gevierd en wij waren ook wel een beetje uitgefeest, dus die hebben we lekker relaxt op het strand doorgebracht.
Tussen kerst en Oud&nieuw hebben we met Harry en Jaanika voor twee dagen een auto gehuurd. De eerste dag zijn we naar Wet 'n Wild gereden. Voor de trouwe lezers zal dit bekend voorkomen, want we zijn hier al een keertje eerder geweest! Het is een groot waterpretpark aan de oostkust. Alle soorten en maten glijbanen. We hebben opnieuw 8 uur lang als kleine kinderen rondgerend en een erg leuke dag gehad
De dag erna hebben we opnieuw een bezoekje gebracht aan Nimbin, de hippies lopen hier nog steeds stoned rond, dus niet veel veranderd.
Het laatste hoogtepuntje was Oud&Nieuw, wederom op het strand gevierd. Niet echt een oud&nieuw gevoel wegens gebrek aan vuurwerk, ze zijn hier een beetje panisch voor bosbranden enzo, en het was 25 graden, maar wel erg gezellig!
Niet echt een spetterend verhaal deze keer, maar we hebben het erg goed naar onze zin! En zoals we al zeiden, nog maar 3 weekjes en dan zien we elkaar weer in levende lijve, dus genoeg tijd om dan bij te praten!
Tot over 3 weekjes! ![]()
- Nog 481 uur en 35 minuten... :-P
- Happy holidays!
- Zijn we nu helemaal gek geworden?!
- Thailand!
- Nog 8 dagen tot Thailand!

Lijkt me idd vreemd om oud en nieuw en kerst te vieren zonder vuurwerk en sneeuw...
Geniet nog effe en we spreken ons als jullie terug zijn!!!
Roy .